Polis mördad i Helsingborg

Polis dödad i Göteborg och kallblodigt dessutom, dödad när han talade med människor i området, alltså var det ingen kamp inblandad utan en avrättning som det till och med beskrivs som av etablerad media. En kollega blev allvarligt skadad i processen och när polismannen låg och dog så gjorde folk runt om ingenting annat än att titta på..

Framåt Sverige tänker av hänsynsskäl till polismannens anhöriga och vänner inte länka videon där han ligger döende men det blottar en viktig brist i samhället det med. Vad som nu lär ske är följande: Tidningar kommer skriva 2 veckor av falska snyftreportage men aldrig våga ta tag i huvudfrågan eller än mindre huvudåtgärderna som behövs för att åtgärda detta. Politiker lär hålla långa litanior om hur oacceptabelt det är och hur vi behöver fler poliser men i riksdagen kommer SD vara det enda partiet som vågar ta itu med problemet på riktigt. Nu har de kriminella visat att de har styrkan att börja ge sig på staten självt. Vi svenskar behöver aktivt börja agera som medborgare emot kriminaliteten och via grannsamverkan och förberedelse stå upp för oss och våra familjers och vänners säkerhet.

Om den havererade massinvandringen inte avslutas och klanerna inte rensas ut så kommer vi svenskar få ett helvete som vi sällan sett maken till!