Nattens händelser i Upplands-Bro

Nattens händelser i Upplands-Bro

Nattens händelser i Upplands-bro och Kungsängen är oförlåtliga. Nattens scener är något som inte hör hemma här, men det händer här.

Vi lever här och vår vardag blir allt oftare förvandlad till krigsscener. Folks vardag förvandlas till oro.
Hårt arbetande väcks av att parkeringar står i brand. Folks bilar som dom skall ha för sitt arbete i lågor.
VMA utsänt om bomb vid kommunhuset, nu visade det sig vara en attrapp men uppsåtet från de kriminella att angripa folks vardag blev verklighet.

De styrande som lever avskärmade liv och är mer oroade för folkets ilska än med samhällets utveckling.

Folket vill ha lugn och trygghet, men de styrande erbjuder idén om ytterligare en myndighet som skall jobba med att skydda sverigebilden.

Ett tips till er styrande, även om ni inte förtjänar det, skapa ett tryggt samhälle så kommer en bra sverigebild på köpet.

Men för att det skulle kunna ske hade det krävts att ni överger er multikulturella dröm.

Det är dock inget som är aktuellt för partierna i riksdagen, borgerlig eller socialdemokratisk regering samma sak olika färg.

Folket är utelämnat. Politikerna har lämnat dem i sticket, domstolarna har lämnat dem, polisen har lämnat dem.

Men vi, folket, kommer inte lägga oss ner och vara offer. På ort efter ort kommer folk att organisera sig när de inser att ingen myndighet kommer komma till undsättning om vi inte får politiker som tvingar dom till det.

Så vi uppmanar er gå ihop med era grannar, se till att ha en god grannsamverkan och kontakta oss i Framåt Sverige – Stockholm för att organisera er politiskt.