Krönika för det gångna året och förhoppningar för det nya

Krönika för det gångna året och förhoppningar för det nya

År 2021 har på många sätt varit som 2020. Corona har fortsatt härjat och vettlösa restriktioner har fortsatt tillämpas av politiker som desperat försöker vinna godhetspoäng genom att agera kontraproduktivt. Men det har också varit en hel del intressant som skett ur både positiva och negativa synvinklar.

Den 30 juni blev vi återigen påminda om hur invandringsbrottsligheten spårat ur när en 17-åring sköt ihjäl polisen Andreas Danman. 17-åringens mamma har gång på gång försökt be om hjälp för hennes son men inte blivit hörd och de sociala myndigheterna som ska hantera ungdomsbrottslighet har fallerat och i ärlighetens namn så skulle nog inte ens den bästa socialtjänst kunna fungera optimalt när man haft en obegränsad massinvandring i decennier och nu detta år beviljat uppehållstillstånd till över 84000 människor. Coronarestriktionerna är tydligen således även helt undantagna från massinvandringen som politikerna frenetiskt bestämt att Sverige ska ha..

Men allt är inte dystert. I detta år fick vi också en symbolisk dom emot en av de allra värsta näringslivsbrottslingarna i svensk historia, nämligen Allra-cheferna som dömdes till flera års fängelse och där VD:n Alexander Ernstberger fick både 6 års fängelse och 10 års näringsförbud. En stor seger för rättvisan och upprättelse för folket emot grov ekonomisk brottslighet som drabbat en av samhällets svagaste grupper pensionärerna.

Den nationalistiska oppositionen växer stadigt i Sverige och det är ett mkt gott tecken att i en karg och hård tid så vaknar fler och fler till att engagera sig. SD har tex i senaste opinionsundersökning fått över 22% vilket gör att de går om Moderaterna och nu officiellt är Sveriges näst största parti om det vore val idag!

Men när vi ändå talar om det positiva med SD så måste vi också vara ärliga och tala om det negativa dvs SD´s liberalisering och oroande etablissemangsnärmande tendenser. Nyligen så nämnde Åkesson att SD´s ledning nu vill betala invandrare för att återvandra, inte repatriera med tvång. Ett återvandringsbidrag på 400000 kr ska alltså ges till invandrare som antingen begått brott eller på andra sätt vägrat att integrera sig i det svenska samhället. Detta är ett stort hån att betala ut sådana summor till människor som förstört och parasiterat på vårt samhälle och en mkt stor indikator på att alternativ till SD som Framåt Sverige behövs. Vi vägrar kompromissa med invandrare som inte respekterar Sverige och tvångsrepatriering är det enda alternativ som återstår för sådana invandrare! Samt vi vägrar även att kohandla med kapitalet som SD börjat göra vilket återigen cementerar Framåt Sverige som det enda existerande nationella vänsteralternativet i Sverige som både vill ta kampen emot massinvandringen men också emot det rovgiriga kapitalet som i allt högre takt avskedar, outsourcar och på massor av andra sätt förstör för svenska arbetare enbart för att gynna sin egen makt och bli ännu rikare.

För Framåt Sverige har vi även fått in en medlem dvs Axel W Karlsson till kyrkomötet och vi har växt ordentligt med många nya medlemmar! Vårt största krux har dock varit coronarestriktionerna vilket har förhindrat oss att bedriva den aktivistiska verksamhet som vi föredrar dvs aktioner på gator och torg, med människor genom fysiska möten och engagemang och inte mest genom nätet. Men vi likt alla andra organisationer har varit tvungna att acceptera situationen och har istället lagt mer energi på internet-rekrytering och online-kampanjer istället under denna period vilket har gett mkt bra resultat.

När jag skålade in det nya året och smällde av fyrverkerier så var en av mina önskningar att fler och fler vaknar så att vi kan ersätta detta vanstyre med kompetens, rensa upp i träsket och återta vårt land. Detta kommer naturligtvis inte ske på ett år men vi har redan nu börjat se hur strömmen börjar vända och hur väldigt många svenskar nu tröttnat på förljugenheten och valt att engagera sig emot den styrande, härskande och härsknande parasitiska politikerklassen vi har i Sverige!

2022 är ett valår som kan komma att skaka om Sverige till det positiva men det kommer kräva engagemang och mer uppvaknade men jag ser faktiskt med positivt sinnelag att detta håller på att ske!

Framåt Sverige önskar er alla ett riktigt gott nytt år och en god fortsättning!

Samt till alla våra nya medlemmar: Tack för att ni har engagerat er i Sveriges enda sanna nationella vänsterrörelse!

Med vänliga hälsningar från ordförande Christian Pavón