Har SD en framtid som ett nationalistiskt parti?

Har SD en framtid som ett nationalistiskt parti?

SD har nyligen valt att öppna sig i frågan om NATO-medlemskap. Det måste nu vara tydligt för alla att SD är ett väldigt kompromissande parti och tyvärr lättpåverkat. Svenskt oberoende från överstatliga allianser är en av SD´s största kärnpunkter och den punkt man naggat mest på i kanterna, först med EU, sedan med NATO. Många väljer nu att sälja ut sig ännu mer till fördel för stugvärmen. Man väljer också att göra sig av mer och mer med det gamla gardet som byggde upp SD som till exempel Mikael Jansson som trots att han möjliggjorde SD som ett riksdagsparti inte blev satt på partiets riksdagslista inför detta val. Vad det här beror på är att SD vill bli mer ett borgerligt parti, ett näringslivsvänligt parti, vi ser även detta beteende i deras ökade positivitet till vinster i välfärden. Endast efter ett möte med näringslivstoppar så valde SD att svänga från sin förut så bestämda åsikt. Ett parti vars ledning ändrar åsikter lika snabbt som ett barn blir glatt när den får en klubba är inte i framtiden långsiktigt hållbart för Sverige.

Tilläggas bör också att Sverigedemokraterna har börjat nagga även om återvandring och vill nu erbjuda 400000 kr till folk så att de självmant kan vilja åka hem. I realiteten innebär det 400000 kr av våra skattepengar till människor som bland annat solkat ned och förstört Sverige via respektlöst beteende och ofta regelrätt kriminalitet. Vi ska inte betala ett öre till sådana människor!Många människor nu kommer med fog att rösta på SD i detta val då detta parti är det enda nationalistiska som kommer att kunna åtgärda de värsta problemen vi har nu.

Men det här med NATO bör ge folk en fingervisning om hur SD kommer agera i framtiden. Säljer man sig som en prostituerad som SD faktiskt gjort här så lär man inte behöva vara en spågumma för att inse hur det partiet lär se ut valet 2026. Då vågar jag som ordförande för Framåt Sverige faktiskt påstå att SD lär ha tagit bort sin nationalistiska stämpel och antingen beskriver sig själva som ett mittenparti eller regelrätt som borgerliga. Det är därför Framåt Sverige och AFS behövs för att i framtiden kunna ge Sverige den hårdföra politik som krävs. Personligen är jag vänsternationell men det viktigaste nu är inte vad man betecknar sig som utan vad man vill åtgärda. Vill man stoppa massinvandringen, påbörja massiv repatriering och stoppa vinster inom välfärden så är man en vän till Sverige. Vill man det inte så är man en fiende till Sverige.

Ett parti som SD är inte utan sin nytta men kommer i framtiden bli mer och mer liberaliserat. Ett sådant alternativ är inte hållbart för Sverige i längden. Det är således inte bara dumt att i framtiden lägga ut allt krut på SD utan farligt för Sverige. Grupper som oss och Alternativ för Sverige måste vara där för att fylla upp ett hål, för att agera när SD blivit förlegat och när liberaliseringen blivit för massiv, tyvärr är det åt den riktning som skepp Åkesson/Karlsson nu seglar. Det viktigaste nu är att få människor att tänka proaktivt och inse en tråkig sanning: SD i framtiden kommer att bli ett liberalt parti.

One Reply to “Har SD en framtid som ett nationalistiskt parti?”

Kommentarer är stängda.