Hånet emot Britt Marie 45 avslöjar Centerns syn på svenska arbetare

Hånet emot Britt Marie 45 avslöjar Centerns syn på svenska arbetare

Nyligen släppte Réka Tolnai ifrån CUF en reklamvideo för Centerns politik som blev viral och som handlade om hur Centern vill avskaffa LAS till förmån för det som det så fint heter: “Ungdomars chans att få jobb efter att de har utbildat sig.” Det dröjer dock inte länge innan man inser att dessa ord enbart är klyschor. I videon så hittar Reka på ett vanligt svenskt medelålders-kvinnonamn vilket är Britt Marie och säger bland annat att Britt Marie kan sitta och lata sig i fikarummet. Hela budskapet som videon vill förmedla är alltså att den svenska arbetande befolkningen i medelåldern är lata och att ungdomar ska ta över fast ofta just den grupp människor som den fiktiva karaktären Britt Marie representerar är erfarna och väldigt duktiga på sitt arbete.

Att C har velat göra något så galet som att avskaffa LAS är ingenting nytt och alla tänkande människor inser att det handlar om att underminera den svenska arbetande befolkningens rättigheter till förmån för den globalistiska politiken där arbetare och anställda som kräver något av sina arbetsgivare är ett stort gissel för sina överordnade och hindrar dessa att forma arbetsmarknaden precis så hänsynslöst och vinstmaximerande som de själva vill utan att för ett ögonblick tänka på sina anställda. Vad som däremot är extra chockerande här är det tydliga föraktet och den öppna fräckheten som detta tyder på. Reka är en tjej med invandrarbakgrund som menar att en svensk kvinna på 45 år med en antydd lång bakgrund inom arbetsmarknaden ska skuffas undan för att Réka och hennes vänner ska ta över hennes arbete. Fräckheten är verkligen slående..

Under ett bra tag nu har tyvärr partiet som många trodde skulle ta upp kampen emot orättvisor riktade emot svenskar nämligen SD rört sig mer och mer åt höger i välfärdsfrågor. Helt plötsligt är inte förstatligande av välfärden längre lika aktuellt. Även om detta parti kanske har goda intentioner i dessa frågor så spelar det ingen roll om de samtidigt blir duperade av krafterna som vet betydligt mer än dem själva i dessa frågor.

Om någon ifrågasatte att det krävs en svensk nationalistisk arbetarrörelse så bör Réka´s video om något skingra alla tvivel..