Fruktansvärda dagar i Tyresö

Fruktansvärda dagar i Tyresö

Fruktansvärda dagar i Tyresö, något annat går inte att säga.

En äldre man rånades mitt i natten av gärningsmän som bryter sig in. Vi kommer ihåg den serie av liknande rån som ägde rum i Tyresö förra året.
Vi lever i en tid där våra pensionärer inte kan vara trygga i sina egna hem. Det är en tanke som inte går att leva med. Något måste göras.

När sedan polisen igår skulle gripa en person för narkotikabrott i Granängsringen, uppstod tumult och stenkastning.
Ett utslag för den i många fall helt öppna narkotika försäljningen.
Och nej, det är inte Granängsringens fel och det är inte “ungdomars” fel. Det är kriminellas fel.
Granängsringen är fullt med fina människor och en överväldigande majoritet av tyresös ungdomar är mycket skötsamma.

Senare under natten, blev en man i 20 årsåldern attackerad av tre maskerade vid Tyresö skola. Han blev knivskuren. Folk har även rapporterat att dom hört skott.

Trygga Tyresö ett minne från förr, en vision för en framtid, men inte en verklighet idag. Den politiker som idag vill sprida det som en verklighet är antingen helt blind för den verklighet som faktiskt är, eller så är personen ifråga en ren månglare av propagandistiska lögner.
Oavsett vilket så måste folket bygga ett alternativ för att avlägsna dem från sina poster.

För detta är inget problem som kan lösas med bara en ökad polisiär närvaro, se operation rimfrost som exempel. Trots massiva insatser ökar brottsligheten.

Vad som krävs är ett folk enat och solidariskt, som organiserat reser sig upp och kräver vår rätt till ett tryggt liv, vi kräver trygga Tyresö, vi kräver ett tryggt Sverige!

Vi måste stå enade med våra skötsamma ungdomar, dom är offer för den politik av kravlös invandring och liberalism som den äldre generationen fört.

Ni ungdomar, vi förstår att ni känner er utlämnade i många fall, men när nu en växande del av vuxna reser sig upp för er, ber vi om att ni i solidaritet ställer er samman med oss.

Anslut till Framåt Sverige!