Ännu ett offer för förda politiken

Ännu ett offer för förda politiken

Då har det hänt igen, ännu ett dödsoffer för en vansinnig politik. En politik förd av såväl socialdemokratiskt som borgerligt ledda regeringar.
En politik av massinvandring och helt i avsaknad av en kravfylld integration.

“No borders No nations” fundamentalisterna som inte ser något pris som för högt för deras mål försöker få folket att lugna sig med argumentet att det alltid har varit så här i Sverige.

Men det är ett försök att blanda bort korten. Det tar inte i beaktande att möjligheten att larma fort och förbättrad förmåga att hantera grovt våld i sjukvården, gjort att dödligheten skulle ha sjunkit utan deras politik.

Faktum är att varje offer för våld som utförts av en människa som inte skulle ha varit i Sverige är ett offer som inte skulle ha drabbats.
Anhöriga som inte skulle drabbas av obeskrivlig sorg.

Utan att veta när mördaren har kommit till Sverige, vågar vi säga att detta är ett sådant fall. För även om han varit här länge, så har uppenbarligen assimileringen till de svenska värderingarna totalt misslyckats och med vår politik skulle han vara återvandrad.

Folket har rätt att åter få leva i trygghet. Det är dock inget vi kommer att få som gåva av de partier som skapat denna situation, där 13 åringar mördar en sjuksköterska för en mobiltelefon.

Den rätten måste vi ta oss själva, organisera er, med släkt och grannar och ni är välkomna att bli en del av den nya arbetarrörelsen Framåt Sverige för att verka för ett nytt och bättre samhälle!